HOE KAN IK FACEBOOK-GEHEUGEN BLOKKEREN VOOR HET WEERGEVEN OP MIJN NIEUWSFEED?

Facebook-herinneringen zijn een geweldige manier om je oude tijden te koesteren door alle lol, momenten, banden of kwinkslagen van weleer te onthouden. Het is een geweldige herinnering voor mensen die de vervlogen tijden koesteren of de mensen missen met wie ze vroeger bevriend waren. Maar voor de rest kan het een beetje pijnlijk of ineenkrimpend zijn. De meeste mensen zullen zichzelf dwaas vinden als ze naar de oude herinneringen kijken, maar ze kunnen niet ontkennen dat ze ergens in hun hart een beetje nostalgisch zijn.

Je kunt de oude Facebook-herinneringen bekijken via de functie ‘Op deze dag’. Maar voor het geval u dat niet wilt, heeft u de mogelijkheid om ze uit te schakelen. Neem onmiddellijk contact op met onze Facebook nummer om erachter te komen hoe u dat in een paar eenvoudige stappen kunt doen. Als u de methode voor probleemoplossing zelf wilt uitproberen, hebben we de onderstaande stappen hier opgeschreven.

1.   Zoek de pagina Herinneringen in de zijbalk van uw bureaublad of in het menu als u de app gebruikt.

2.     Hier zie je alle herinneringen die je op deze dag hebt gemaakt.

3.   U ziet verschillende instellingen in de zijbalk met betrekking tot het verbergen van personen, datums en meldingen.

4.     Hier kunt u de meldingen met betrekking tot Herinneringen uitschakelen.

Maar dit zal niet noodzakelijkerwijs voorkomen dat Facebook je de herinneringen laat zien. Om erachter te komen wat u eraan kunt doen, kunt u contact opnemen met onze Facebook ondersteuning  voordat het te laat is. Als deze methode niet voldoende voor u is, kunt u de volgende oplossing proberen.

Je kunt de functie Mensen verbergen uitproberen om de herinneringen te blokkeren waarin bepaalde vrienden verschijnen. Het is een handige functie voor degenen die niet aan herinneringen met bepaalde mensen in hun verleden willen worden herinnerd. Wat zo verbazingwekkend is aan deze functie, is dat je je eigen naam aan de lijst kunt toevoegen, waardoor je uiteindelijk je eigen herinneringen niet meer kunt zien.

Ons Facebook-klantenservice team heeft hard gewerkt om u een gemakkelijke oplossing te bieden.

Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met ons team van de technische dienst van Facebook via e-mail, telefoon of live chat. We beloven u in een mum van tijd de beste oplossingen te bieden!

We bieden ook bellen Amazon klantenservice in Nederland

Popular posts from this blog

WAT TE DOEN ALS UW FACEBOOK-ZOEKBALK GEEN RESULTATEN TOONT?

WILT U UW FACEBOOK-PROFIEL ONZEKERBAAR MAKEN VOOR IEDEREEN?